Mitt Liv

Berättat av Leon

Född 2011. Katarina Norra skola. 5A.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Dom som är viktigast i mitt liv är mina föräldrar och mitt syskon. Min mamma heter Karin och hon jobbar som projektledare. Hon är väldigt snäll och trevlig men kan bland inte vara rakt på saken – som min pappa är – . Mamma är en sådan som gärna ställer upp för andra, hon gillar växter och naturen sig själv, därför har hon väldigt många blommor hemma hos sig själv. just nu är mina föräldrar skilda och har båda hittat en annan, och mamma har hittat Jens, som bor på landet. där finns det många odlingar för allt möjligt du kan tänka dig Min pappa är en entreprenör och är rakt på. Han är väldigt smart när det gäller schack och att förklara saker, därför kan man gå till honom när man har ett problem. Pappa hatar när det är smutsigt eller stökigt hemma, han älskar att laga mat och biljard.

Isac är min storebrorsa och jag kan inte säga så mycket om honom förutom adhd, fotboll, fritid, smart och hämndfull. Han har adhd och är därför ganska aktiv om man säger så. Fotboll har han gått på i typ 11 år nu så det säger sig självt. På fritiden så gör han mycket, till exempel basket, Ps4 och är mycket hos vänner. Han har haft ganska höga betyg och därför utser jag han smart. Isacs motto är ”Om någon gör något dumt mot mig vill jag ge tusen tillbaka.” så det säger också sig självt.

Publicerat

17 februari 2023

Berättat av

Leon

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00825

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Katarina Norra skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!