Mitt Liv

Berättat av Hilda

Född 2011. Katarina Norra skola. 5A.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Mina tre viktigaste personer i mitt liv är Bodil min bästa vän, Tora min syster och min mamma.

Bodil har varit min bästa vän i nästan 3 år nu och vi är jätte tajta. Hon fyller år 3 dagar innan mig och vi brukar ha kalas tillsammans. Våra föreldrar är inte så jätte nära men vi försöker få dom att bli bästa vänner. Vi brukar hamna i samma klass och även bredvid varandra på lektioner. Vi har väldigt kul tillsammans och hon är väldigt viktig för mig.

Tora är super snäll mot mig. Vi brukar sitta på kvällarna och dricka te och prata hemlisar för varandra. Men hon kan också vara super jobbig och tjatig.

Som t.e.x när hon retar mig eller ber mig hämta vatten till henne när hon inte orkar göra det själv . Men jag älskar henne ändå.

Jag brukar inte berätta lika mycket saker till min mamma som jag gör det typ Bodil för det är inte riktigt samma sak när man berättar saker för henne men det kanske bara är en tanke jag har fått för mig. Jag är inte så jätte bra på att vara super snäll mot min mamma för jag blir lätt arg men jag menar egentligen ingenting taskigt som jag säger till henne men iallafall så betyder hon allt för mig.

Publicerat

21 februari 2023

Berättat av

Hilda

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00839

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Katarina Norra skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!