Mitt Liv

Berättat av Louise

Född 2012. Resarö skola. 4:2.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Första personen i mitt liv som är viktig är min bästa kompis Edith. Jag och Edith har varit bästa kompisar ända sedan vi var små. Hon betyder jättemycket för mig eftersom hon får mig alltid att må bättre när jag mår dåligt. Vi brukar inte träffa varandra så mycket på fritiden för vi båda har sporter och sånt. Men när vi väl leker har vi jättekul. Och ibland kan vi tillochmed sova över och då äter vi godis och snacks och så kollar vi på film. Vi tycker båda om att måla, avokado och färgen grön. Annars är vi i ganska olika med vad vi tycker om, tillexempel så gillar jag om fotboll och hon gillar gymnastik. Några bra saker med Edith är att hon är snäll, smart, rolig och kort.

Den andra viktiga personen i mitt liv är min mamma. Hon betyder jättemycket för mig och jag betyder jättemycket för henne. Vi hittar ofta på olika saker tillsammans, tillexempel som att shoppa, baka och ibland bor vi på hotell också. Ibland bråkar jag och mamma men vi blir sams väldigt snabbt. Mamma och jag är väldigt tajta det vill säga att vi är med varandra mycket. Jag älskar min mamma jättemycket.

Den tredje och sista personen som betyder mycket för mig är min pappa. Min pappa betyder väldigt mycket för mig för att han lär mig väldigt mycket, exempelvis lär han mig att laga mat och han hjälper mig med läxan. Vi brukar inte hitta på så mycket tillsammans men vi är ju med varandra hemma och sånt. Jag älskar min pappa väldigt mycket även om vi inte har så mycket tid tillsammans själva.

Och det var de tre personerna som betyder mest i mitt liv!

Publicerat

26 februari 2023

Berättat av

Louise

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00957

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Resarö skola

Klass

4:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!