Mitt Liv

Berättat av Tuva

Resarö skola. 4:2.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

*Matilda* Matilda är en av mina bästa vänner. Hon får mig alltid att skratta och hon är så snäll. Utan Matilda hade jag bara haft tråkigt nästan hela tiden. Hon är en av de viktigaste personerna för mig. Hon har blond-brunt hår och blåa ögon. Hennes hår är tunt och hon skrattar jätteroligt. Matilda och jag har så kul tillsammans. Vi är nästan alltid tillsammans i skolan. Matilda är nog den mest unika bästa vännen jag någonsin haft. Hon är jättesnäll och har väldigt unik humor. Men den humorn är den roligaste!

*Sigrid* Sigrid är en jättehärlig person. Hon är snäll och hon är väldigt perfekt. Hennes hår är spikrakt och väldigt lent. Hon har aldrig några tovor i håret. Hennes hår är brunt och hon har också bruna ögon. Hon är jättesnäll, Precis som Matilda. Hon jag och Matilda hade en sleepover för en månad sen och vi hade superduper kul! Vi hade ansiktsmasker med gurkor, Myste med Matildas marsvin (Lakrits och Klöver) i sängen, och vi tittade på en superbra film i pyjamas och åt snacks.

*Selma* Selma är min storasyster. Hon är den bästa som finns! Hon låter mig titta på filmer med 16 åldersgräns och vi har det superkul tillsammans. Jag får göra nästan vad jag vill med henne. En gång shoppade vi, och en annan gång drack vi varm choklad och tittade på en rolig film. Det roligaste hon någonsin har gjort var när hon dammsugade i sitt rum och helt plötsligt när hon skulle titta i den så sög den in hennes mun så att hon inte kunde prata. Vi skrattade ihjäl oss! Utan henne skulle jag inte prata med någon. För hon finns alltid där för mig när jag verkligen behöver henne som mest!

Publicerat

26 februari 2023

Berättat av

Tuva

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00977

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Resarö skola

Klass

4:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!