Mitt Liv

Berättat av Tyra

Resarö skola. 4:2.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Ett av mina viktiga människor är min lillasyster Alva. Hon är 7år gammal älskar musik att titta på Ipad simma och att vara rolig. Hon är väldigt glad och hon gillar sushi. Hon gillar mycket färg och hon vill typ alltid leka med mig och min granne Emma och hon är en toppensyster. Vi gör allt tillsammans. Vi brukar ibland leka Ninja eller att vi är i en magisk värld eller när det är snö ute så brukar vi åka pulka och att vi är med i SuperMariocar. Hon är väldigt söt och när hon blir arg så ser hon söt och rolig ut på samma gång så man kan typ inte vara arg på henne.

En annan person som är viktig är min mamma Ullrika. Ullrika är 42 år och är JÄTTE snäll. Hon är glad och gillar när vi gör saker tillsammans med familjen. Hon jobbar som journalist och brukar skriva tiningen allt om diabetes. Hon är bäst hon gör allt för att jag och min lillasyster ska bli glada. Hon är nog den bästa mamman i hela världen.

Den tredje viktiga människan är min pappa. Han är 45 år och är chef för bolaget ADA. Han heter Magnus och är jätte rolig. Han är alltid glad och det känns tryggt att vara med honom. Han kommer ofta på kassa skämt som han skälv tycker är roliga. Han är rätt så bra på att laga mat och han gör alltid så att vi blir glada även fast vi är jätte arga. Han är den bästa pappan i världen. Och när han är borta så blir det inte lika roligt som när han är här.

Publicerat

26 februari 2023

Berättat av

Tyra

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00987

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Resarö skola

Klass

4:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!