Mitt Liv

Berättat av Gustav

Född 2012. Resarö skola. 4:1.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

3 personer som är viktiga för mig är min mamma för hon är snäll, hon gör mig glad och hon ger mig saker tex kläder, tekniska grejer. Hon är snäll för hon får mig och skratta, hon har bra humor. Hon gör roliga saker, vi har roligt ihop.

Pappa för han är snäll, cool, och han gör mig glad och utan honom hade jag inte fåt spela hockey. Pappa är snäll för vi brukar göra roliga saker ihop, jag får göra mycket mer för pappa och han köper alla sportsaker till mig. Han är cool för han är stark och tål mycket tex när han skar sig igår och stoppade in en kniv i handleden.

Den tredje personen är min lillebror för han är tokig och snäll rolig han vill alltid vara med mig, jag vill vara med honom, han är cool. Han är tokig för han gör knasiga saker som får mig och skratta. När jag gör illa mig så går han fram och kramar mig och frågar ifall det är okej. Han är cool för han brukar pausa och går coolt.

Publicerat

26 februari 2023

Berättat av

Gustav

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00941

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Resarö skola

Klass

4:1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!