Mitt Liv

Berättat av Ida

Född 2010. Vallonskolan. 6b.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Tre personer som är viktiga för Ida Hansson!

För mig är mina tre bästa kompisar viktigast för mig. dom heter Moa, Vanessa och Liv.

Dom betyder väldigt mycket för mig för att dom är ärliga och att jag kan berätta vad som helst till dom. Vi brukar vara med varandra och sova över hos varan och så brukar vi rida hemma hos Moa. Vi brukar spela på mobilerna och göra tik toks med varandra.

Dom är snälla. Det är dom bästa vännerna man kan skaffa sig. Vi gör nästan allt med varandra.

Liv har brunt hår, hon har en vit tröja och svarta byxor. Hon bor i Vattensta och hon har många katter. Liv går på ridskola och hon är 12 år hon går i 6B. Liv fyller år den 1 september. Hon har en lillebror. liv rum har en mata på golvet, så har hon ett skrivbord hon har en spegeln på sin gråa byrå och i hennes byrå har hon pärlor och smink. Liv har en säng som står bredvid hennes skrivbord hon har två kuddar och tre små kuddar som ligger på sängen och så har hon ett katt täcke på sängen, en katt filt. Sen så har hon en grå garderob i sitt rum.

Vanessa har ljust hår, en vit tröja, en vit kofta över och så har hon gråa byxor. Vanessa bor i Gimo, hon har två katter, en hamster, kaniner och hon har två små syskon. Vanessa går på ridskola. Vanessa är 12 år och hon går i 6B. Hon fyller år den 9 september. jag har aldrig varit hemma hos Vanessa det är bara hon som har varit hemma hos mig så jag vet inte hur hennes rum ser ut.

Moa har brunt hår och en grå tröja och svarta byxor. Moa bor i hargshamn, hon ar tre katter, fyra hästar och Moa har en storasyster. Moa är 12 år och hon går i 6B. Moa fyller år den 15 juli, Moa går på ridskola. Moa har en stor garderob och så har hon en stor spegel, så har hon ett skrivbord och bredvid skrivbordet står hennes säng och hon har en stor kudde som är grå och så har hon ett gråt täcke på sängen så ser Moas rum ut.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Ida

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01025

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Vallonskolan

Klass

6b

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!