Mitt Liv

Berättat av Carola

Född 2009. Södertörns friskola. 7BF.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Människorna i mitt liv

De viktigaste i mitt liv är familjen, men inte bara mamma, pappa syster och bror. Bara alla i min familj. Vi åker alltid till polen på sommaren och då träffar vi dem. Vi har alltid roligt men, det bästa är när vi gör en grill hos min mormor. Då är nästan alla där och det blir svin roligt.

Jag har märkt att min kusin (Wiktoria) tycker att jag är hennes favorit kusin och hon är min. Bara att jag har en till favo kusin. Han heter Fabian och är 4 år äldre än mig,

men vi har mycket gemensamt. Till exempel på sommaren vi båda hade tråkigt så vi bara satt och kollade på tiktok, Fabian såg att vi båda har tråkigt så han proponerade att vi båda kollar tillsammans. Det kanske låter tråkigt men för oss var det roligt. Medans vi kollade på tiktok så var alla ute och fikade. Min syrra såg oss och kollade vad vi gjorde. Senare så skrattade hon och sa att vi båda är riktiga introverta.

Däremot jag har också två till personer som är ganska viktiga, och det är min bästa vän och min närmaste kompis.

Min bästa vän heter Farhana och vi har känt varandra 8 år nu. Vi blev bästisar i 2an och gick tillsammans i samma skolan tills 6an. Vi båda bytte till andra skolor i 7an (Just nu) p.g.a att i vår gamla skola så fanns det inte högstadiet (7-9). Men vi fortfarande snackar med varandra och möts.

Min närmaste kompis heter Menessa och vi har känt varandra från 3an så i 4 år har vi känt varandra, men vi har fortfarande roligt. Vi skriver inte mycket men vi har en bra kontakt med varandra och jag tänkte att bara vi två ska gå någonstans eftersom vi har aldrig gjort det och de kommer bli roligt. Jag skulle gå i samma skola som henne men fick plats i en annan så jag gick till denna som jag fick plats i eftersom den är bättre. Men när jag berättade för henne om det så blev hon ledsen. Men vi är fortfarande bra vänner.

Publicerat

19 december 2022

Berättat av

Carola

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00731

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7BF

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!