Mitt Liv

Berättat av Manning

Född 2010. Stiftelsen BMSL. 6A, vt2023.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Personerna som jag skulle vilja berätta om är min mamma, min pappa och min kompis. Det finns så många fler jag skulle vilja nämna, men till slut valde jag dessa.

Utan min mamma skulle jag först och främst inte finnas, det skulle kanske vara sorgligt, men jag vet tyvärr inte hur det känns att inte finnas. Min mamma är jättesnäll och har orkat uppfostra och ta hand om mig, vilket är ganska imponerande. Varenda gång jag är sjuk hjälper hon mig med att hämta mat och vatten. Hon kan ibland vara lite jobbig, men jag älskar henne ändå supermycket.

Min pappa betyder allt för mig och har alltid tålamod när antingen jag eller min syster blir irriterade. Han hjälper mig med allt möjligt, från läxor till satt klippa håret. Varje gång jag inte förstår en uppgift hjälper han mig och ser till att jag förstår. Han är dessutom väldigt rolig och gör mig alltid glad, utan honom skulle allt varit ganska tråkigt. Både han och min mamma är väldigt bra på att laga mat. Precis som min mamma kan han också laga väldigt god mat, både nudlar och dumpling.

Sist skulle jag vilja berätta om min kompis. Hon är väldigt unik och förstår mig alltid. Vi brukar ofta skriva läxor tillsammans, men det slutar nästan alltid med att vi åker till ICA och köper godis. Med min kompis kan jag vara mig själv och utan henne skulle jag nog inte orkat gå till skolan.

Publicerat

10 augusti 2023

Berättat av

Manning

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01113

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stiftelsen BMSL

Klass

6A, vt2023

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!