Mitt Liv

Berättat av Sayako

Född 2010. Stiftelsen BMSL. 6A, vt2023.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Min mamma, har stöttat mig hela vägen till nuet. Det är faktiskt på grund av hon, som jag nu finns på denna värld och skriver denna text. Min mamma har supportat mig under mitt liv och lärt mig saker. Musik, språk och att vara så som jag är idag. Tack vare henne, finns jag här på denna värld och snart är det min tur att göra samma sak till nästa generation.

Min pappa har hjälp mig då och då, vid viktiga tillfällen. Förvandlat min värld till den som är nu. Följt mig och uppskattat mina drömmar. Litat på mig flera gånger och tipsat om fantastiska idéer som jag annars inte kunnat göra. Hjälpt med problem och gjort det rättvist i hemmet.

Lärarna, det finns flera lärare som hjälpt mig under skollivet. Vilka det är två lärare som gjort mest för mig. De har gett mig kunskap, som i framtiden kommer att betyda mycket. Allt har kommit från lektionerna, genom intressanta presentationer och roliga stunder. Men de har inte bara gett kunskap, utan även gjort skoltiden till ett trevligt klimat. Anpassat så att man kunnat få vara med andra i parallell-klassen och olika klasskompisar. Genom grupperna, fick jag lära känna flera, både killar och tjejer. Fick en chans att skapa nya minnen och upplevelser. Jämfört med andra lärare, så har de gjort det trevligt och inte bara gett kunskap, som däremot kan fås på miljontals platser i Sverige.

Publicerat

10 augusti 2023

Berättat av

Sayako

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01115

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stiftelsen BMSL

Klass

6A, vt2023

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!