Mitt Liv

Berättat av Haris

Född 2010. Stiftelsen BMSL. 6B, vt2023.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Dem tre mest viktigaste personer i min liv är:

Mamma:

Min mamma är väldig snäll och rolig. Hon är en väldig rolig person att ha i sitt liv, men om man gör dumma saker så blir hon arg. Hon älskar att baka och att laga mat. Hennes mat är den mest utsökt mat jag har smakat. Hon gillar natur också. Hon är ibland väldig strikt men i slutet så är hon kul. Hon har lärt mig hur man bakar och lagar mat. Min mamma är en lärare i en Montessori skola.

Pappa:

Min pappa är väldig rolig och glad. Han tramsar med mig mycket och vi har det kul. Han lär mig olika saker, t.ex hur man gör matte och hur man löser en rubiks kub. Vi ibland bygger saker tillsammans, t.ex en säng. Han programmerar för att han är en tekniker. Han är också strikt men rolig efteråt.

R.A. Salvatore:

R.A. Salvatore är en författare som har gjort flera fantasi böcker. Jag älskar alla sina böcker och dem har inspirerat mig att älska fantasi böcker/spel, som Lord of the Rings och Dungeons&Dragons. Han är en av mina favorit författare. Hans böcker är baserad av rollspelet Dungeons&Dragons. Hans böcker är episka, aktion-fullt och har lite drama i. Dem är om en älf som heter Drizzit och han få veta fasorna av sitt hem kultur. R.A. Salvatore är en person som har inspirerad mig och uppmuntrade mig för att gilla fantasi.

Publicerat

10 augusti 2023

Berättat av

Haris

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01121

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stiftelsen BMSL

Klass

6B, vt2023

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!