Mitt Liv

Berättat av Max

Född 2010. Stiftelsen BMSL. 6B, vt2023.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Min mamma och min pappa är väldigt viktiga för att de stödjer mig inom golfen och kör mig överallt så att jag ska kunna träna på att spela golf, de betalar också för allt som jag vill göra eller vill ha men de betalar för saker som jag inte frågar för för att de vet att de kommer ha nytta av de. Mina föräldrar gör väldigt stränga regler som jag inte gillar, men de kommer hjälpa mig i framtiden så jag är väldigt tacksam för de. Om jag vill ha hjälp med något eller behöver stöd med något, så stödjer mig i de oavsett vad de är att ha hjälp med att filma golf eller fixa något som jag inte kan. De uppfostrar mig så att jag blir en stark individ så att jag kommer klara av framtiden. Mina föräldrar jobbar hårt så de kan ge mig kläder, vatten, mat,tak över huvudet, privata tränare till min golf och de betalar för material så att jag ska kunna utöva min sport som är golf de är så mycket mer de ger mig som jag inte har tid att skriva. De säger till att jag har kul. Om jag har något problem med något så hjälper de mig och tvingar mig att träna och bli bättre.

Min golftränare är väldigt viktig för mig för att han säger till att jag blir den bästa golfare jag kan bil i framtiden. Min tränare är också väldigt lätt att prata med om någonting har hänt. Han ger mig väldigt bar tips till att rätta till min sving och min face to path om jag behöver övningar till de eller en träning. Om jag är ute på banan och tränar och de är något fel så kan jag skicka en video till honom så spenderar han sin tid och ger mig en liten respons på de jag gör fel, så jag gör rätt.

Publicerat

10 augusti 2023

Berättat av

Max

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01139

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stiftelsen BMSL

Klass

6B, vt2023

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!