Mitt Liv

Berättat av Leah

Född 2010. Stiftelsen BMSL. 6B, vt2023.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Mamma

Min mamma är väldigt viktig för mig och betyder mycket. Hon är snäll, inte så sträng vilket gör att man alltid kan lita på henne och går att prata med utan att hon blir arg. Hon är den som ser till att vi har mat på bordet och tak över huvudet. Hon är den som sliter och jobbar för att kunna försörja mig och mina syskon vilket imponerar på mig. Om man behöver någon att prata med så är hon alltid där. Jag älskar henne jättemycket och tycker att hon är superviktig i mitt liv.

Pappa

Pappa är en väldigt viktig person i mitt liv som alltid finns där och stöttar mig. Han är den personen i mitt liv som hänger med när jag har basketmatch, träning och hämtar mig varenda dag efter skolan. Vi tar bussen runt till alla mina olika aktiviteter och han klagar aldrig på att jag är dålig på en viss sak utan stöttar mig och hjälper mig att bli bättre. Han bor långt bort och ibland på helgerna är det tajt med tid för honom att hinna hit i tid till en basketmatch men han får nästan alltid ihop det. Det har hänt många gånger att han har behövt cykla jättelångt för att hinna se mina matcher vilket verkligen visar hur mycket han vill finnas där och heja. Utan honom hade jag nog inte fått det stödet och hejandet jag behöver för att utvecklas inom mina aktiviteter men också som individ.

Alma

Min kompis Alma betyder mycket för mig eftersom hon är en sån kompis som jag alltid kan skratta med. Vi har helt klart samma humor och har alltid något att prata om. Att få ha kul, skratta och bli glad är en superviktig del av ens liv och hon hjälper till att fullfölja det. Men hon är också en kompis som jag kan berätta allt för som jag inte har sagt till nån annan. Vi brukar spela spel tillsammans och träffas varje dag eftersom vi går i samma klass. Hon är jätteviktig för mig och gör mitt liv mycket lättare och mycket roligare.

Publicerat

10 augusti 2023

Berättat av

Leah

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01145

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stiftelsen BMSL

Klass

6B, vt2023

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!