Mitt Liv

Berättat av Lova

Född 2010. Rönnbyskolan. 3b.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Tre viktiga personer i mitt liv, Penny, Mamma och Pappa.

Penny

Penny är min bästis. Hon betyder mycket för mig för hon förstår mig bäst av alla i världen. Jag kan berätta allt för henne och vi leker. Jag har känt henne sen förskoleklass och vi blev bästisar i ettan. Vi leker, berättar saker, skrattar, får skrattsjukan, vi skådespelar, vi härmar roliga saker vi sett.

Pappa

Pappa betyder mycket för mig. Jag kan berätta nästan allt för pappa men inte riktigt allt. Det jag inte kan berätta för pappa kan jag berätta för mamma och tvärtom. Det jag inte kan berätta för mamma och pappa kan jag berätta för Penny. Jag och pappa har vissa likheter som vi gillar att spela minigolf. Vi gillar att åka inlines. Vi gillar att kolla på film och mysa. Vi gillar att jobba i trädgården.

Mamma

Mamma betyder mycket för mig. Det jag inte kan berätta för pappa kan jag berätta för mamma. Vi har många likheter, båda gillar sötsaker och vi kollar på program tillsammans och äter något gott. Vi tränar tillsammans och åker på resor.

Publicerat

24 juni 2020

Berättat av

Lova

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00138

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Rönnbyskolan

Klass

3b

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!