Mitt Liv

Berättat av Joseph

Född 2007. Köpingebro skola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

Jag heter Joseph Ash och bor i Södra Sverige, jag är tolv år gammal nästan 13 och jag ska berätta lite om hur jag tror att mitt liv ser ut om 30 år.

År 2050 så tror jag att världen kommer ha väldigt mycket elekronik, alltså att det mesta kommer vara online som kanske t.ex skolan är online eller något sånt. Förhoppningsvis lever vi i en bättre värld där det finns många elbilar och mycket återvinning som är bättre för miljön jag hoppas oockså att det är mer jämställt.

Jag tror att mitt liv kommer vara rätt så bra, jag tror att jag bor med min fru eller flickvän och ett eller två barn och jag tror att jag kommer bo någonstans varmt som t.ex USA kanske i Arizona eller Colorado.

Jag tror jag kommer jobba med geografi eftersom jag tycker det är intressant så kanske att jag har någon sorts egen serie där jag åker runt och tittar hur det är i olika länder.

Jag tror och hoppas att jag äter rätt så nyttigt men det är inte säkert för jag älskar kött men förhoppningsvis så tänker jag mer på min hälsa och håller mig i god form så att jag kan leva.

Om inte jag jobbar med geografin och hela tv grejen så hade det också varit kul att vara kock eftersom jag älskar att laga mat och mixtra med olika smaker och om jag hade varit kock så hade det varit rätt så kul att publicera min egen matbok med olika recept.

Ja.. ungefär så tror jag att jag kommer leva om 30 år så de var allt för mig.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Joseph

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00053

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Köpingebro skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!