Mitt Liv

Berättat av Aprilia

Född 2007. Köpingebro skola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

Året 2050 är jag 43 år gammal. Då tror jag att jag kommer bo på en stor gård i Skåne nära havet. Gården kommer förhoppningsvis att vara stor och två stall, ett stort ridhus, två paddockar och många fina hagar. Själva huset tror jag kommer vara som en vanligt familjet stort hem med fyra sovrum, ett stort vardagsrum och ett fin kök.

Jag tror att jag kommer ha en familj år 2050. Och jag hade gärna haft många hästar, två hundar och några katter.

Som jobb tror jag att jag kommer äga en tävlingsverksamhet med hästar.

Världen 2050 kommer förhoppningsvis att vara renare och mer fred. Jag tror att USA kommer att ha satt strängare regler när det gäller våld och vapen. Bilarna kommer nog att gå på el. Alltså alla bilar och kanske också vissa flygplan. Många av jobben kommer att utövas av robotar och jag tror att många inte kommer att jobba så mycket. Skolan tror jag att den kommer vara mer teknisk och alla kommer att använda datorer eller ipads i undervisningen.

Jag tror att jag kommer nog äta samma sak som jag gör nu men kanske att dom kommer på något annat jätte hälsosam mat som jag många andra kommer att äta men jag tror också att det kommer att vara mer insekter och kryp i maten och att många kommer att bara äta de.

Förhoppningsvis så kommer mitt liv att vara bra och att jag kommer ha många roliga och snälla människor runt mig.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Aprilia

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00068

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Köpingebro skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!