Mitt Liv

Berättat av Josefine

Född 2007. Köpingebro skola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

År 2050 så är jag 43 år. Jag tror mitt liv kommer se ut såhär: Jag bor i en villa eller lägenhet (det som känns bäst då). Jag kommer leva med dem jag älskar.

Jag har en sambo eller är gift, vi bor tillsammans och har skaffat 1-3 barn.

Jag har alltid drömt om att bli frisör och handbollsspelare. Så jag tror att jag kommer vara frisör men kanske träna och spela matcher på handbollen ibland. Jag vet att frisör kanske inte är det jobb med mest betalt men jag måste också tycka det är roligt och inte bara tänka på pengar. Man ska ju göra det i hela sitt liv. Så när jag går i gymnasiet så kommer jag gå hantverk och inriktning frisör.

Vi äter bra kost och rätt så nyttigt. Vi äter frukost, lunch, mellis och middag.

Vi har inga husdjur, för vi reser mycket men nu när det är corona så då kan vi inte resa för där går inga plan. Men när corona krisen är över så tror jag att man kan börja resa.

Jag tror corona krisen är över när jag blir 43 år alltså om 30 år.

Corona är lite småjobbigt. För man kan inte träffa äldre personer eller vara i folkgrupper. Men när det är år 2050 så tror jag corona krisen är över, jag hoppas iallafall det.

Corona är ett virus som cirkulerar i hela världen. De är många som blir smittade men rätt så många av de blir friskförklarad igen. Men ibland så dör någon av de och de är oftast äldre personer eller personer med underliggande sjukdomar. Det finns bara två personer i hela världen som är ung och inte har någon underliggande sjukdom som dött.

Döda i Världen: 375 499 bekräftade.

Smittade i världen: 6 263 200 bekräftade.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Josefine

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00077

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Köpingebro skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!