Mitt Liv

Berättat av Mira

Född 2007. Köpingebro skola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

Jag tror mitt liv ser ganska vanligt ut, jag tror jag har en man som jag är gift med. Jag tror att jag har fått barn och då vill jag ha en flicka och en pojke. För att vara ärlig tror jag att världen är sämre med att slänga skräp och sånt i naturen och jag tror att havet inte kommer vara så bra.

Jag tror jag arbetar med att vara förskollärare (dagisfröken). Om jag inte jobbar som det så vet jag inte riktigt vad jag jobbar med men jag tror jag jobbar som förskollärare. Min mamma jobbar som det och jag har varit med henne på jobbet ibland och det verkar kul så jag tror att jag går i mammas fotsteg som man säger.

Jag kommer nog bo i Köpingebro i ett hus tillsammans med min man och barn. Mina barn kommer gå på Köpingebro skola, mitt ena barn är 18 år och går då i andra ring och mitt andra barn är 16 år och går i 9:an. Jag tycker det kvarteret jag bor i just nu är väldigt fint så kommer nog flytta till ett ställe som liknar de. Mitt hus kommer nog vara väldigt modernt alltså de som är modernt när jag är äldre. Det jag tror kommer vara modernt är typ mycket elektriska saker som ett kylskåp med vatten i och att dom har uppdaterat google home mer.

Jag tror jag kommer äta väldigt mycket och träna. Men kommer såklart lyxa till det ibland. Jag tror min familj kommer äta som vanligt men ändå nyttigt. Vi kommer nog typ ha köttbullar och sånt på vardagar och typ grillat på helger. Jag kommer äta mycket sallad och sånt till maten varje dag och försöka träna mycket. Jag tycker det är jätteskönt att träna så kommer nog träna ännu mer när jag är äldre.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Mira

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00084

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Köpingebro skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!