Mitt Liv

Berättat av Huda

Född 2007. Köpingebro skola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Hej!

Jag heter Huda Zaraa och jag är 42 år gammal. Jag jobbar som läkare..barnläkare. Jag har ett barn och hon är 5 år gammal. Hon heter Selma och hon är jättesöt, hon har gröna ögon och brunt hår. Min man jobbar som detektiv och han är nästan aldrig hemma så Selma brukar följa med på mitt jobb och leka eftersom vi har en liten stuga som barn kan leka i.

Jag bor i en stad som heter Trelleborg.. nära havet. Jag har ett stort hus med fyra sovrum, ett kök, två toaletter, ett tv-rum, en trädgård med en stor pool och en sommar stuga i staden Ystad. Sen så är mitt hus i två våningar så 1 sovrum i botten våningen och tre sovrum i den andra våningen.

Jag, Selma och min man åker till olika städer på sommaren och vintern alltså när vi har lov och inte ska jobba. På sommarlovet så ska vi resa till en stad i Turkiet. Staden heter Alanya och det är en väldigt fin stad. Medelhavsklimatet i Alanya är det som får många människor att åka dit.

Jag brukar åka till jobbet klockan 06.30 på morgonen och jag kommer hem klockan 19.45 på eftermiddagen. Från klockan 12.00 till klockan 13.00 har jag en rast så att jag kan äta lunch och jag får gå ut från sjukhuset på den tiden men jag måste vara tillbaka precis klockan 13.00 för att då får jag nya patienter. Jag får ganska så hög lön som räcker till hela månaden.

Jag brukar inte gå ut från sjukhuset ofta, jag gör det bara om det är något väldigt viktigt. På morgonen brukar jag åka till en liten mataffär och där brukar jag köpa min frukost och lunch. Frukosten är oftast frukt eller grönsaker och lunchen är grönsaker med stekt kyckling. Ibland så ändrar jag och köper min lunch från burger king och då köper jag en kyckling burgare med pommes och något att dricka.

Det fanns ett virus som dödade många år 2020 och det viruset hette corona viruset. Det viruset finns inte längre och de hittade en medicin som gjorde att folk mådde bra igen. De hittade lösningen till det viruset år 2025.

Mitt liv är det livet jag har velat ha sen år 2020 och då var jag 12 år gammal. Min dröm har alltid varit att bo i ett stort hus och ha ett litet barn som är en flicka och att jag jobbar med det jag gillar.

Året är 2050 och jag är 42 år gammal.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Huda

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00085

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Köpingebro skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!