Mitt Liv

  • Gunnar Olin

Berättat av Rasmus

Född 2009. Rörsjöskolan. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Jag tror att jag om 29 år kommer att var en värld känd Hockeyspelare som spelar New York Rangeras. Med fler biljoner på kontot och ett penthouse i New York city. Jag tror att jag också har en fru och två barn. Sen tror jag att jag att jag kommer ha egna livvakter. Jag tror också att jag kommer ha en flygande sportbil. Det här är bara vad jag tror att mitt liv ser ut 2050.

Jag tror att världen kommer vara jätte teknisk. Alla bilar kommer att flyga och elektriska. Hus kommer vara skyskrapor. Tåg kommer inte behöva räls och kommer gå mellan alla skyskrapor.

Alla flygplan kommer åka jätte snabbt och vara elektriska. Båtar kommer att vara stor, lyxiga, elektriska och kunna flyga. Att det inte finns nån rasist i världen och fred i världen. Jag tror också att man kommer bara behöva sova två timmar. Mobilerna är i sin händer och att dators är hologram. Jag tror att poliser kommer att vara robotar. Militären kommer också vara robotar. Sen kommer doktors vara robotar. Sen det sista jag tror att man kan åka till rymden.

Men det här är bara vad jag tror att världen kommer vara 2050.

Publicerat

18 februari 2021

Berättat av

Rasmus

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00106

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Rörsjöskolan

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!