Mitt Liv

Berättat av Menda

Född 2010. Snapphaneskolan. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Jag tror att i mitt liv 2050 att jag har 2 flickor och dem heter Marry ( den största) och den yngsta ska heta Brona. Sen tror jag att jag jobbar som läkare. Och jag kommer att äga ett stort vitt hus som hela min familj kommer att bo i och jag kommer säkert att inte vara gift.

En dag i mitt liv 2050 jag vaknar 06.00 väcker mina barn klär på dom fixar håret på dom och sen fixar jag mig själv sen fixar jag frukost och samtidigt så fixar barnen deras väskor dvi äter sen 07.45 så sätter vi oss i bilen och jag kör dom till skolan och sen kör jag till jobbet efter det kör jag och hämtar mina barn från skolan jag kör hem och lagar mat samtidigt som jag gör mat så fixar mina barn läxorna och sen äter vi middag och pratar om hur vi har haft det under dagen och sen tittar vi på tv och myser lite sen kommer det vara dags att sova kl 20.00

sen kommer det komma nästa dag som antagligen kommer vara ungefär samma sak.

jag tror att huset kommer att vara stort och fint vitt och svart ska det vara flickorna och jag kommer ha egna rum ett tv rum där vi myset ett gaming rum vardags rum kök stor trädgård med en pool och det bästa som mina barn kommer att älska är ett stort skafferi med olika godisar chips popcorn m.m .

jag tror att jag kommer att vara lång med långt fint hår och vara en bra förebild för mina barn. Jag kommer att jobba hårt och ge mycket kärlet till mina barn.

jag tror att samhället kommer att vara bra inga avgaser och mycket med natur bilar som drivs av el.

Publicerat

18 februari 2022

Berättat av

Menda

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00300

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Snapphaneskolan

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!