Mitt Liv

Berättat av Alma

Född 2007. Stavsborgsskolan. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Jag tror att världen kommer vara ganska lik nutiden. Lite av det jag tror kommer ändras tror jag är bilarna. Jag tror och hoppas inte att det finns så många bilar kvar som går på bensin. De festa bilar kommer nog gå på el eller så kanske vi åker mer kommunalt.

Jag tror att jag kommer ha ett eller två barn, en sambo och kanske en hund eller katt. Just nu känner jag att jag inte vill bo kvar i sverige så vi kommer nog bo i ett annat land. Vilket land jag vill flytta till har jag inte bestämt än. Jag har tänkt lite på USA men det finns mycket med det landet som inte är så bra.

Jag vill först vara singel ett tag innan jag hittar någon. Kanske bo själv med ett husdjur eller bo med en rumskompis. En av anledningarna som jag vill flytta till USA är att jag vill gå på collage. Det verkar kul.

När jag blir äldre vill jag jobba på ett jobb där man för mycket bra betalt, så att jag blir rik. Jag vill helst inte jobba på typ kontor eller något sånt tråkigt. Jag vill t.ex bli frisör eller jobba med djur vilket jag kanske får tänka om eftersom man inte tjänar så jätte bra.

Publicerat

21 februari 2022

Berättat av

Alma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00310

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!