Mitt Liv

Berättat av Vera

Född 2009. Sågtorpsskolan. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

Jag kan inte se i framtiden men det här är så som jag skulle kunna se mig själv år 2050.

Min största dröm i hela mitt liv är att bli skådis. Så det kan man ju hoppas går i uppfyllelse. Skulle inte tro det men man kan ju alltid ha drömmar. År 2050 är jag 41 och just nu vill jag ha tre barn när jag blir stor. Jag kommer nog att få mitt första barn när jag runt 28 – 29 typ, mitt andra kanske när jag är 31 – 32 och mitt sista när jag är typ 35 – 36. Om det nu skulle bli så, så kommer jag att ha barn som är 12 – 13 år, 9 – 10 år och 5 – 6 år. Jag vet inte vilka namn jag kommer döpa mina barn till när jag blir stor men det finns i alla fall ett tjejnamn som jag helt har fastnat för, och det är Nicole. Det är verkligen det finaste namnet som jag vet i hela världen. När jag väl har fått barn så kommer jag säkert ångrat mig men just nu så gillar jag namnet Nicole mest. Jag vill också ha en katt men jag är allergisk. Men det kanske får bli en allergivänlig katt. Jag vet inte vad jag mer skulle kunna skriva om min framtid men det är typ såhär.

Om man bortser från hur jag tror att jag kommer leva, kommer nog att många omkring mig kommer ha förändras. Jag kommer kanske har glidit isär från vissa kompisar eller kanske har nya kompisar. Vissa vänner kommer jag nog ha kvar hela mitt liv men andra vet jag att jag kommer ha glidit ifrån eftersom att vi inte är så nära nu. Mina föräldrar jobbar kanske inte längre. Troligtvis lever inte min mormor, farmor och farfar. Det kommer säkert att ha kommit nya saker eller att bilarna har utvecklats. Man kanske inte behöver köra själv längre, man kanske bara kan skriva in var man vill åka och så kör bilen av sig själv. Telefonerna kommer säker ha typ 20 olika kameror.

Publicerat

24 februari 2022

Berättat av

Vera

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00356

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Sågtorpsskolan

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!