Mitt Liv

Berättat av Wilda

Född 2009. Sågtorpsskolan. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

Om 28 år tror jag att jag kommer jobba som kanske dagmamma eller med äldre som min mamma eller på ett dagis och lagar mat som min pappa för jag tycker dom jobben verkar bra och roliga. Eller kanske veterinär. Jag kanske jobbar med att spela eller göra olika spel. Jag tror även världen/klimatet kommer må bättre. Jag tror jag kommer bo typ i ett radhus som är vit eller svart nära min mamma och pappa kanske har två eller tre barn en hund eller typ två kaniner eller något djur kanske en orm .t.e.x.

Jag tror jag kommer äta till yoghurt med flingor, bär och en juice till frukost. Till lunch kanske jag äter typ nudlar, någon köttgryta eller tomatsoppa. Till middag kanske jag .t.e.x. äter kött med potatis och sås på helger och på fredagar kanske tacos. Sen på kvällen kanske jag dricker oboy eller smoothie. Typ en toast till. Lite extra som jag kanske äter på helger och fredagar är typ glass godis och sånt. Jag tror inte jag kommer ha så stor tomt men ändå inte liten lagom. Jag kanske fortfarande spelar. Går på friidrott fortfarande och trummor kanske spelar på konserter och är med i större tävlingar på friidrotten. Jag hoppas eller fall det.

Publicerat

24 februari 2022

Berättat av

Wilda

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00364

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Sågtorpsskolan

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!