Mitt Liv

Berättat av Priya

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Jag kommer att vilja jobba som mäklare i framtiden för att jag tycker att det är ett bra yrke. Man tjänar väldigt bra och man lär sig något nytt hela tiden som till exempel att prata med kunder, ta hand om sin ekonomi.

Jag tänker fortfarande bo kvar Sverige när jag blir äldre, kanske inte i Jönköping men i Göteborg eller Malmö. Sverige är ett land med lagar och rätt som alla behöver följa oavsett om man är en svensk medborgare eller en invandrare och det är mer fritt i Sverige än vad det är i andra länder, därför kommer jag vilja bo kvar i Sverige. Innan jag börjar jobba kommer jag att vilja bo utomlands i typ 3 månader för att prova och se hur det är att bo någon annanstans, i en annan miljö och bland olika personer.

Jag kommer att bo en lägenhet antingen själv eller men min framtida partner, utan barn och husdjur. Jag tror att jag kommer äta väldig nyttig och hälsosam mat som frukt och grönsaker. Eftersom jag är vegetarian kommer jag vara det även i fortsättningen och livet ut.

Jag tror att världen kommer se ut så här:

Världen kommer vara väldigt digitaliserad det vill säga skärmar som dyker upp framför en vart man än är. Vi kommer inte längre ha farliga och dåliga utsläpp från kol, bränsle och bensin. Utan vi kommer ha utsläpp av den luften som växterna producerar. Ifall vi ska åker på semester kommer man inte åka till Spanien eller Grekland utan vi kommer ta rymdraketen och åka till en annan planet såsom Mars eller Jupiter.

Nu har jag berättat lite om mig och min familj, och hur jag tror att världen och mitt liv kommer se ut i framtiden om 50 år.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Priya

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00420

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!