Mitt Liv

Berättat av Amina

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

Jag tror att år 2050 kommer det att vara mycket mer teknologi över hela Sverige. T.ex att det kommer vara robotar som jobbar istället för människor. Jag tror också att det kommer finnas fler snabbmatsrestauranger och att fler människor kommer börja äta snabbmat istället för vanlig mat. Men maten jag äter nu tror jag inte kommer glömmas bort.

Jag hoppas på att bli advokat för att jag tycker att man får bra lön och det är roligt. Jag vill bo i ett stort hus i göteborg. Varför just Göteborg? Jo, för att jag vill öppna ett eget företag där, och jag har hört att det är bättre att öppna eget i Göteborg. Jag hoppas på att år 2050 kommer det finnas affären Zara i Jönköping för att alltid när vi vill shoppa där så har vi två alternativ, ett, att beställa online, men ibland så går det inte så bra eftersom man kanske måste prova de på sig själv innan man beställer de. Och två, åka till Stockholm eller Göteborg för att köpa kläder, men det tar så lång tid att åka till Stockholm eller Göteborg varje gång man ska köpa något. Så jag tycker verkligen att det ska finnas en Zara butik i Jönköping.

Husen kanske också börjar sväva uppe i luften. Någon kanske kommer på flygande bilar till och med. Vi kanske kommer flytta till andra planeter, vem vet?

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Amina

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00432

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!