Mitt Liv

Berättat av Celine

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv i framtiden år 2050 kommer vara mycket bättre än det livet jag har just nu. Jag tror att covid-19 kommer vara borta och att alla får samlas på en enda plats.

När jag börjar jobba tror jag att jag kommer bli en läkare, jag tror också att jag kommer bo i en villa med en stor trädgård med min man och mina barn om jag får några. Då kommer jag bli nyttigare för det är bra för kroppen att äta nyttigt.

När jag flyttar tror jag att jag kommer bo i ett bra ställe med fin utsikt frisk luft, snälla personer och en bra familj. Om jag får en man då skulle jag vilja flytta från Huskvarna, jag tror att jag kommer flytta till Göteborg. Jag vill flytta till Göteborg eftersom jag tycker att det är fint där, man kan göra fler saker i Göteborg än vad man kan göra här i Huskvarna.

När jag får barn tror jag att jag kommer få minst 1-2 barn jag älskar bebisar de är så söta. År 2050 tror jag att corona kommer vara borta man behöver inte ta mer vaccin för corona.

Teknologin år 2050 tror jag kommer var ungefär likadan som de är just nu fast lite bättre. Jag tror att teknologin kommer att vara bättre när man åker utomlands och att man kan använda det wifit som man har hemma kan man använda utomlands.

Samhället kommer vara bättre hoppas jag. Gatorna kommer inte vara fulla med skräp som de är just nu. De är inte fulla med skräp men man kan iallafall slänga skräpet i soptunnan om man ser skräp eller om man har det själv.

Publicerat

4 maj 2022

Berättat av

Celine

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00494

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!