Mitt Liv

Berättat av Carl

Född 2009. Södertörns friskola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

År 2050 kommer jag bo i ett flygande hus som kan transformera till ett flygplan. Det kommer ha två sovrum, ett vardagsrum, två badrum, ett kök och en källare. Jag har en Iphone 67 och kommer 9 G på mobilen. På morgonen så kollar jag på svt 1 och ser att den första människan har landat på Jupiter som kommer från Malaysia eftersom Ryssland har tagit över 90% av världens länder. Sverige är ett av få länder som inte erövrade av ryssarna.

År 2050 kommer sthlm partiet sprängt hela Borås eftersom det har blivit en soptipp. Jag kommer jobba som en ingenjör och bygga flygande hus. Jag kommer ha 93 573 kr efter skatt i lön. Jag kommer ha två barn en dotter och en son och en fru.

Vårt hus kommer ligga 10 meter över havet så man kan hoppa ner i vattnet. Vårt hus kommer ha en stor tomt, tre sovrum, ett vardagsrum, ett kök, två badrum, en vind, en källare, ett lekrum och ett rum med bara massa foton av min familj. I skolan kommer det vara robotar som lärare och man kommer spela fotboll i en flygande bubbla. Mina föräldrar kommer vara pensionärer och min lillebror kommer vara handbollsproffs. Man kommer kunna bli robotar genom att göra operationer så man kan få sova mer eftersom robotbenen tar en till skolan när man sover.

Publicerat

26 september 2022

Berättat av

Carl

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00614

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Södertörns friskola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!