Mitt Liv

Berättat av Linnéa

Född 2009. Södertörns friskola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Jag tror att mitt liv 2050 kommer vara helt annorlunda från hur det är nu. 2050 kommer jag att vara 41 år gammal, ha barn kanske flera stycken till och med. Jag tror också att jag kommer ha en man, och att vi och barnen bor i ett fint hus. Jag kommer troligen ha ett jobb inom ekonomi eller nått inom naturvetenskap eftersom att det är linjerna jag vill gå på gymnasiet.

Det känns också som att man i framtiden börjat åka mer ut till rymden, eller kanske att det finns nån som faktiskt lever där, eller till och med att man har hittat en massa coola liv ute i rymden.

År 2050 så antar jag tyvärr att klimatet här kommer att vara så pass dåligt, att mycket skog har brunnit ner, och att mycket liv dött ut av värmen. Det kommer också att vara mycket svårt för människan att leva.

En annan sak jag faktiskt också tror kommer att ske i framtiden, är att människan har börjat äta mer insekter och smådjur. Just nu känns det lite äckligt faktiskt men det är väl säkert nånting som är jätte populärt i framtiden?

Publicerat

26 september 2022

Berättat av

Linnéa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00616

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Södertörns friskola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!