Mitt Liv

Berättat av Oskar

Född 2009. Södertörns friskola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

När året slagit 2050 så tror jag att klimatet faktiskt kommer att ha blivit bättre och att det är på bättringsvägen. Det kommer att vara mer avancerad teknik, nya hus, mer elbilar, billigare priser på el och bensin. Jag tror att alla sporter även kommer att ha utvecklats enormt mycket. Jag tror att ungdomarna kommer att vara ungefär samma som idag förutom att dom kommer att använda nya ord och nya appar.

Jag kommer att vara gift med någon och inte jobba för jag hade redan varit hockeyproffs. Vi kommer att ha två barn som kommer att vara i runt elva och åtta. Jag kommer att försöka få i alla fall en av barnen att börja köra hockey men dom kommer fortfarande få göra vad dom vill. Vi kommer bo i ett stort hus som har tre våningar plus en vind. Vi kommer att ha ett badrum per våning. Två av badrummen kommer att ha dusch medan det andra kommer att ha ett badrum. Jag tror att vi kommer att ha två stycken olika tv:s.

Men vi kommer att ha ett landställe ganska söderut i Sverige som vi åker till på sommarlovet. På sportlovet och vinterlovet så kommer hela familjen åka till en skidort i Sverige och någon gång ibland så kommer vi att åka till alperna. Jag tror att jag kommer att leva rena rama lyxlivet för att jag har varit hockeyspelare och då spelar man väldigt mycket pengar.

Jag tror att jag kommer äta ganska mycket mat för jag kommer fortfarande träna men inte på samma sätt som jag har innan. Jag tror att jag kommer äta fyra måltider om dagen som går i ordningen frukost, lunch (mellanmål ibland) och middag.

Publicerat

26 september 2022

Berättat av

Oskar

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00618

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Södertörns friskola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!