Mitt Liv

Berättat av Jonathan

Född 2009. Södertörns friskola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Jag tror och hoppas att jag jobbar på ett intressant och roligt jobb. Mitt hus ska vara en villa med tre våningar, källare, markvåning och övervåning. Färgen på huset vill jag ha vit med en altan i trä. Två pojkar skulle vara kul och min fru kommer jag att tycka om mycket. Jag jobbar förmodligen med något inom sälj och min bostad befinner sig någonstans i Stockholm. Jag kommer nog att vara nöjd med mitt liv men jag vet inte om jag kommer ha så många vänner kvar av de jag har i nuläget. Mitt hårfäste har nog blivit rejält tillbakadraget vilket gör det föga troligt att jag skulle ha samma frisyr som idag. Jag föreställer mitt framtida huvud som helt avrakat.

Jag hoppas att jag blir en riktig grillpappa som gör burgare på fredagar. Världen kommer nog se ut på ett annorlunda sätt än nu. Allting kommer vara elektrifierat och kärnkraften kommer vara utökade. Min bil kommer antagligen vara eldriven och märket är nog Volvo eftersom min pappa alltid haft en förkärlek till Volvo. Mina förhoppningar är att mitt fotbollsintresse är kvar, kanske skaffar jag en liten mini-plan på tomten som jag och mina barn kan spela på. Jag oroar mig inte över min eller världens framtid, den blir vad man gör den till.

Publicerat

26 september 2022

Berättat av

Jonathan

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00622

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Södertörns friskola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!