Mitt Liv

Berättat av Alfred

Född 2009. Södertörns friskola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Hej, Jag ska berätta om vad jag tror mitt liv kommer se ut som i 2050. Jag tror att jag kommer ha ett rätt så bra jobb och att jag har två barn och en fru och att vi har ett normalt liv att vi kan njuta av det och att våra barn får en bra uppväxt jag kommer att se till att mina barn har det bra och gör så att de kämpar i skolan. Men jag ska inte tvinga dom att spela någon sport eller något sånt de ska få ha den bästa barndomen de kan få och så lever de kvar medans vi är döda och ligger i marken vilket tråkigt nog kommer hända. När jag är ung så kommer jag däremot behöva ta hand om mina föräldrar när de blir lite äldre och då kommer det vara rätt så jobbigt men det är en liten tjänst som jag får göra för att de tog hand om mig när jag var mindre.

Den andra delen av mig vill bara ha det skönaste livet jag kan ha genom att investera i aktier och åka utomlands och bara njuta och ha ett dröm liv. Skaffa tjej och ha ett bra liv tillsammans och kanske skaffa ett barn för att få super mycket glädje i livet och känna att någon kommer kunna ha en familj efter dig och så fortsätter det så i hela generationer tills att mänskligheten dör ut vilket det säkert kommer göra om vi fortsätter behandla våran planet så här.

Om jag ska vara rätt brutal så tror jag att jorden kommer ha gått under eftersom vi inte tar hand om den och bara slösar alla resurser vi har och när allt det är slut så kommer alla bli galna för att överleva och då kommer apokalypsen starta och då kommer jorden förstöras för att alla blir galna för att överleva och det kommer bara vara krig och många kommer vara rädda från att gå ut från sitt hus. Men tillslut så går jorden sönder och alla dör för att allt är fullt med radioaktivitet.

Publicerat

2 oktober 2022

Berättat av

Alfred

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00644

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Södertörns friskola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!