Mitt Liv

Berättat av Albin

Född 2009. Södertörns friskola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

År 2050 tror jag att jag kanske är död, för jag vill bli militär, men om jag inte skulle dö eller ha ett annat jobb det skulle nog vara matematiker som min pappa.

Jag skulle bo i Huddinge i en lägenhet kanske en villa om det går riktigt bra med jobbet men , lägenheten skulle nog vara ganska simpel med en toalett, en hall, ett vardags rum, ett sovrum och ett kök. Jag hoppas att jag hittar en fru och får några barn tillsammans så ska vi bo i ett enkelt hus och trivas.

Mina vardagar kanske har förändrats helt så att jag jobbar i USA varje dag men sover i Sverige,då kanske man åker vakuum tåg till USA och har ett labb eller något annat jobb hus där.

vi kanske har lyckats med att transformera koldioxid till bränsle som blir mera miljövänligt när man släpper ut det, jag hoppas att någon lyckas med det för jag vill kunna på jorden i framtiden och jag vill att mina barn och barn,barn och deras barn ska kunna bo på vår planet i framtiden.

Alla krigen kanske händer online i stället för på vår jord kanske till och med i rymden.

Publicerat

2 oktober 2022

Berättat av

Albin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00658

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Södertörns friskola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!