Mitt Liv

Berättat av Lovisa

Född 2012. Resarö skola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Jag skulle ha en familj kanske eller skulle jag ha en pojkvän men om jag skulle få en familj så skulle jag kanske ha två eller ett barn för typ som jag är ett ensamt barn i min familj nu och det är jättetråkigt.

Och om det skulle vara en pojke skulle det han heta Aran, Leo eller Albin om det skulle vara en tjej så skulle hon heta Leslie eller Leah eller något anat. Mitt huse skulle jag göra själv eller med min pappa och min mamma och min pojkvän.

Om jag kommer få en.

Jag skulle jobba på att sälja växter eller plantera växter eller att sjung på sen och bli en kändis. Det kanske kommer finnas många bilar som man inte behöver köra för att bilen kanske kan köra av sig själv och att bilarna kommer kunna prata. Jag tror också att det kommer bli mer krig och att vi kommer ha väldigt dålig miljö eller? Man vet ju aldrig vad som kommer hända i framtiden men det kommer nog komma robotar i 2050 robotar som kan låta som en person och se ut som en person.

Det kanske kommer att bli dåligt med matt . maten kommer vara onyttigt det . Det kommer att bli dåligt med vatten och att vattnet kommer att bli dåligt och smutsigt tror jag.

Publicerat

26 februari 2023

Berättat av

Lovisa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00864

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Resarö skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!