Mitt Liv

Berättat av Elvira

Född 2012. Resarö skola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

År 2050 kommer jag vara typ 37 år gammal och fylla 38.

Jag tror att jag kommer bo i en ganska stor lägenhet i Stockholm (Sveriges huvudstad). Den familjen som jag kommer ha (hoppas jag) kommer att bestå av 1 eller 2 barn, en hund, en partner som är en kille och mig själv. Jag tror att jag kommer att jobba på H&M. Jag har velat göra det sen jag var liten så jag hoppas att jag kommer gilla det jobbet. På H&M skulle jag vilja jobba i kassan. Jag är ganska blyg nu men jag kanske blir modigare när jag blir äldre så jag kan prata med de som är kunder.

Jag tror att man transporterar sig i elektriska bilar som bara går på el. Jag tror också att det kommer finnas godis i bilarna, som det finns i limousiner.

Jag tror att man kommer äta typ pannkakor, bacon, egg och smoothie till frukost. Till lunch kanske man äter typ någon lyxig sushi eller något sånt och till middag kanske man äter på någon restaurang eller något sånt.

Jag hoppas att man har slutat kriga år 2050. Jag hoppas också att man har kommit på el-lastbilar, el-bussar och el-tåg så att man inte släpper ut så mycket avgaser som är dåliga för naturen.

Publicerat

26 februari 2023

Berättat av

Elvira

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00898

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Resarö skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!