Mitt Liv

Berättat av Tuva

Resarö skola. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Jag tror att det kommer finnas svävande bilar som man kan fälla in däcken så att man kan sväva med dem som motorer. Dem kommer vara hållbarare och säkrare än bilarna vi har idag. Mobilerna kommer vara gjorda av ett material som går att böja och dem går att fälla ihop till en liten metallstång som man kan bära runt på.

Djuren kommer finnas men vi kommer också ha robotar som hjälper oss med hushåll och andra viktiga saker i huset. Varför är för att jag tror att vii kommer vara ganska lata och kanske lite fetare. Vi kommer ha robotar som jobbar på fabriker och yrken så att dem kan hjälpa oss. Till exempel om vi har en polisrobot skulle den vara snabb och kunna veckla ut handbojor. Plus att om tjuven har en pistol kommer roboten vara hållbar och mycket säkrare.

Det kommer finnas folk som är 300 år och folk blir äldre och äldre desto mer tiden går. Vi kommer utvecklas och människan blir smartare och förstår hur dåligt det verkligen är med kemikalier och gifter. Djuren och naturen kanske mår lite bättre och vi kommer kunna laga jorden. Alltså rädda jorden från gifter och annat dåligt.

Publicerat

26 februari 2023

Berättat av

Tuva

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00910

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Resarö skola

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!