Mitt Liv

Berättat av Stina

Född 2011. Ljungsbro skola F-6. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Världen

Jag tror år 2050 att världen kommer att se annorlunda ut och klimatet. Det ska INTE släppas ut mycket avgaser, istället ska det finnas klimatsmarta bilar för det är bättre för miljön och klimatet. Det kommer finnas mer lägenheter och mycket tätbefolkat på jorden.

Djur

Jag tror 2050 att det inte kommer att finnas mycket djur kvar på jorden för att det finns inte mycket djur nu år 2023.

Mitt liv

Jag tror att mitt liv 2050 kommer att vara ganska normalt men ändå lite annorlunda. Jag tror nog att jag ska bo i Linköping eller Norrköping. Jag kommer att vara vegan och ha en stor lägenhet eller en stor villa. I det boendet jag ska bo i ska jag ha ett Walk in closet. När det är år 2050 så ska jag ha en hund, kanske en golden retriever eller någon annan söt hund art och en sambo. Det jobbet jag kommer att välja är att jobba på kolmården eller på ett caf’e. För att jag älskar djur och jag älskar att baka så det är därför jag väljer mellan dem jobben.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Stina

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00964

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Ljungsbro skola F-6

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!