Mitt Liv

Berättat av Alma

Född 2011. Ljungsbro skola F-6. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Kära dagbok, Idag vaknade jag upp när min kära robot kom in till mig klockan 04:20. Jag byggde min robot för ungefär 3 år sen. Sedan dess har han varit min bästa kompis. Min robot gör allt för mig. Det räcker med att jag säger att han ska hämta kläder och då gör han det.

Efter jag har vaknat så går jag ner till spat i källaren. I mitt hus bor det 5 till familjer och det finns allt man behöver i huset. Bland annat en restaurang, ett gym och massor mer. När jag väl är nere på spat går jag till mitt spa-rum. I rummet finns ansiktsmasker, ett badkar, massagestol och en hel hylla med hudvård saker. Jag brukar oftast vara i spat i en timme.

När jag är klar så går jag upp till mitt rum igen och tar på mig träningskläder. Sen går jag ner till gymmet och börjar träna. Ibland så tar jag en tur i parken utanför huset.

Efter jag har gjort alla sysslor och saker då brukar klockan vara 6:30. Jag jobbar med att vara veterinär. Jag brukar oftast cykla till jobbet men om klockan är mycket tar jag flygbussen.

Det mesta jag ser när jag åker till jobbet är träd och gröna grässlätter. Ibland kan man se trädgårdsskötare rensa ogräs men det är inte så ofta. Jag åker också alltid förbi det nybyggda växthotellet. Dom har ungefär byggt det i 3 år men äntligen är det klart. Det är så vackert att åka förbi där. Man ser växterna växa genom fönsterna. Hotellet är cirka 20 våningar och en växt växer på varje våning.

Det är nästan inget skräp ute i naturen som det var på 2020 talet. Någon enstaka gång kan någon råkat tappa skräp, men det brukar alltid komma någon och plocka upp det.

När jag kommer hem från jobbet brukar jag gå och sova först äter jag maten. Klockan brukar oftast vara 20.00 när går och lägger mig.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Alma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00990

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Ljungsbro skola F-6

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!