Mitt Liv

Berättat av Tove

Född 2010. Mimergården. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

År 2050

så tror jag att världen kommer se väldigt annorlunda ut och inte lika dant som nu. Jag tror att det kommer finnas både bra och dåliga lösningar på saker. Folk kanske är mer sportiga och andra kanske är lata vad vet jag.

År 2050

så kommer jag att vara 40 år gammal. Men jag hoppas att jag har blivit antingen hockey proffs eller att jag fortsätter att spela hockey, lastbilschaufför eller förskolelärare. För att jag gillar att spela hockey, maskiner men jag gillar också barn.

På min fritid så hoppas jag att jag kör folkrace och att jag gillar att fiska och mecka med maskiner men att också vara med mina barn.

År 2050

så tror jag också att man bara kommer gör elbilar och att elräkningen har gått upp. Jag tror också att miljön kommer att vara mycket sämre på grund av utsläpp. Jag tror att folk kommer äta mer vegetarisk och många kommer bli veganer.

Jag hoppas också att jag har flyttat till ett jättefint hus eller lägenhet med min familj som jag har då. Jag vet inte om jag kommer ha en man eller en fru men det får vi se då. Jag hoppas också att jag får har 2 barn när jag är runt 25-30 år.

Publicerat

3 mars 2023

Berättat av

Tove

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/01020

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Mimergården

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!