Mitt Liv

Berättat av Sara

Född 2009. Mimergården. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Jag heter Sara Uwiduhaye Bazire det är mitt namn och förut brydde jag mig men inte längre nu ska jag berätta om mitt liv 2050. Jag använder allt som jag tycker jag gillar och hur några av min drömmar kom till uppfyllelse av hårt arbete.

Jag har 2 barn en tjej och en kille.

Mitt äldsta barn heter Massie. mitt yngsta heter Princess hon är döpt efter vad mitt namn betyder och så.

Ja nu tänker du varför är inte hon gift, jo jag vill inte gifta mig jag har alltid kunnat leva utan en man i mitt liv.

Jag bor själv med min barn i en villa och det är superfint det är en pool på baksidan och trädgården är superfin med. Jag fixar det alltid det fint i trädgården varje söndag för det är den sista dagen i veckan och jag har ett automatiskt vattensystem som vattnar blommorna när jag på jobbet.

Vi bor i ett väldigt fint område och jag är superstolt hur det är och hur jag och min barn lever.

Det finns fortfarande folk som behöver hjälp med pengar och så folk som inte har hem men det är inte lika många som 2023 det har minskat mycket.

Min karriär ja när jag va 13 ville jag bli känd och det är jag typ jag en influenser som är med i olika filmer och gör samarbeten med företag som säljer miljövänliga produkter som inte använder barnarbete.

Jag dansar och sjunger fortfarande och sjunger som om jag har gjort det hela mitt liv som om ingen annan är där när jag gör det jag har ju dansas sen jag va 2 år så det är mitt livs roligaste sak.

Jag har ett vanligt jobb också jag jobbar som en kreatör asså jag hittar på olika slags hudvårdsprodukterna eller naturligt smink och kläder jag äger min egen affär det är en av 5 st min affär blev ganska populär efter ett tag av jobb.

Jag tycker man ska vara så naturlig som möjligt det är därför jag säljer naturligt smink och sånt det syns inte så mycket, om man vill ha smink så kan man ha det men det är naturligt jag önskar det fanns när jag va ung.

Mina barn bor hos mig hela tiden för deras pappa är en som reser mycket och han stannar inte på samma plats mer än bara några veckor.

Barnen fick själv bestämma om de ville bo hos mig eller hos deras pappa och de valde att bo hos mig men de träffar sin pappa och de har kontakt jag vill inte att de ska ha samma uppväxt som jag hade med min pappa.

Jag försöker ge mina barn det livet de borde ha så de inte ska hamna på fel väg jag gör mitt bästa med att kunna fira jul påsk och allt sån där högtider som jag inte kunde fira när jag va liten.

Vi bor inte i Östersund jag flyttade till L.A för att kunna uppnå min drömmar och göra allting enkät mina barns kan bra engelska jag lär de så mycket om deras kultur för att de inte ska glömma bort vart de kommer ifrån och det är därför min mamma kommer och ser de ibland de älskar henne och min familj bor inte i L.A men vi träffa ibland och har kul ihop de älskar min familj lika mycket som jag gör. Och det va allt för mig SLUT

Publicerat

24 mars 2023

Berättat av

Sara

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/01022

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Mimergården

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!