Mitt Liv

Berättat av Tore

Född 2011. Ljungsbro skola F-6. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

Jag tror att mycket kommer att ha förändrats till 2050. Världen kommer att ha utvecklats mycket. Allt kommer att se annorlunda ut. Jag tror att jorden kommer vara väldigt tätbefolkat och många kommer bo i lägenheter. Elbilar med solpaneler på taken tror jag kommer att bli vanligare. Jag hoppas att jag har ett bra jobb och lever ett bra liv då. Många jobb kommer göras av robotar och AI kommer att vara mycket mer avancerat. Det finns mycket järn och sånt i vissa asteroider. Jag tror att man kommer börja skicka rymdraketer som hämtar järn och sånt från asteroiderna. datorspel kommer också vara mer realistiska. VR spel kommer nog också bli mer realistiska. Jag tror att man kommer kunna jobba hemifrån med VR headsets. Man kommer nog äta mer labb odlat kött. Jag tror att sjukvården också kommer att bli mer avancerad med AI och robotar som gör mycket av jobbet. Jag vill också bli en schackspelare. Jag tror att allt kommer vara mer avancerat.

Mitt liv

Jag vaknar varje morgon ganska tidigt så jag inte kommer sent till jobbet. Jag jobbar som en läkare på ett sjukhus. Jag jobbar med akuta skador och i ambulanser. Jag åker min elbil hem på kvällen. Jag säger godnatt till min fru och mina barn innan jag går och lägger mig runt klockan tio på kvällen. Jag klappar mina händer och alla lampor i mitt rum stängs av.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Tore

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00992

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Ljungsbro skola F-6

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6433 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!